Tehnologija

Tehnološka oprema in primerni prostori, ki jih imamo, nam omogočajo izdelavo najkakovostnejših ter inovativnih aplikacij.  

UV tisk / Canon/Océ Arizona 1260 XT

Barve:CMYK+WHITE, dimenzija tiska na ploščo 308 x 250,  debelina medija 5 cm.

Tiskalnik nam nudi potisk raznih plošč tako za reklamno industrijo, kot potisk materialov za opremo ambienta (dekor plošče, kompozitne plošče, steklo, lesene plošče…) Tiskalnik poleg standardnih barvil tiska tudi s pokrivno belo barvo. Odlikuje ga izredna natančnost tiska in oprijem ter obstojnost barvil.

Solventni tiskalnik / Mimaki JV33

Barve: CMYK, širina tiska na rolo 160 cm.

Tiskalnik nam nudi tisk grafik za vozila, plakatov, nalepk, transparentov, skratka na veliko fleksibilnih materialov, ki se uporabljajo predvsem v reklamni industriji in za stenske grafike.

Digitalni izrez / Mimaki CG 130 FX2

Z rezalnikom lahko izrežemo tiskovine po konturi oziroma izrežemo posamezni napis iz folije. Širina rezanja je do 130 cm.

Kaširna miza - laminator

S pomočjo kaširne naprave kaširamo in laminiramo mehke materiale na plošče in laminiramo potiskane folije. Dodatno laminiranje nam zagotavlja boljšo mehansko obstojnost tiskovin in UV obstojnost.

Sitotiskarski karusel / Workhorse 6 barvni

Na sitotiskarski napravi neposredno tiskamo majice in ostali promocijski tekstil ter delovna oblačila. Omogoča nam šest barvni tisk ter vmesno sušenje s pomočjo katerega lahko dosežemo izredno barvno pokrivnost in živahne barve.

Toplotna preša / Tesma

Na toplotni preši prenašamo tiskane ali izrezane motive na tekstilne površine. Tehnologija je primerna za prenašanje tiskanih ali izrezani motivov na posebne artikle ali za doseganje posebnih efektov.