Onas

Zasnova, oblikovanje in izvedba na enem mestu.

Pri nas bomo poskrbeli za vaše zamisli na področjih grafičnega oblikovanja in notranje opreme. Z našo pomočjo boste postali bolj prepoznavni. Opremite z grafikami vaš prostor za prijetnejše počutje doma ali na delovnem mestu.

Oblikovanje in izdelava vizualnega sporočila.

Nudimo celoten proces kakovostno oblikovanega in izdelanega vizualnega sporočila. V sodelovanju z naročnikom oblikujemo logotip, celostno grafično podobo, oglas, reklamni napis, publikacijo, etiketo ... S pomočjo sodobne tehnologije razvijamo in izdelujemo uporabne grafične elemente za arhitekturno grafiko, ki bodo prostoru prinesli dodano vrednost. Pri razvoju novih tehnologij nas vodi enostavna uporaba in estetski videz.
Iz preizkušenih materialov izdelamo notranje in zunanje grafike, panoje, plakate, transparente, grafiko na izložbah, vozilih, plovilih, reklamne napise, table ... ter jih namestimo na želeno mesto. Za promocijo vaše organizacije nudimo tudi kakovostne majice ter ostali promocijski tekstil s tiskom ali vezenjem po vaših željah.

Začetki

Začetki našega dela segajo v 70. leta, ko je ustanovitelj Janez Križaj pričel oblikovati in izdelovati reklamne napise ter grafično opremljati prireditvene in sejemske prostore. Tako kot Janezovo, je tudi naše vodilo strokovno oblikovana in opravljena storitev.

Grenak okus slabe storitve ostane še dolgo po tem, ko sladek okus nizke cene že zdavnaj izgine.

inspiracija