Arhitekturneplošče

Plošče iz raznovrstnih materialov, kot so les, stekla, kompozitne plošče, so površinsko obdelane v edinstvene dekorje, ki polepšajo prostor in mu dajo bolj funkcionalno uporabnost. Poleg standardnih dekorjev, je s pomočjo sodobne tehnologije in razvojne naravnanosti, mogoče dekor ali grafiko prilagoditi tudi individualni potrebi ali želji. Arhitekturne plošče so primerne za stenske obloge, izdelavo pohištva, pregradne stene, vrata, obnovo kopalnic in drugih prostorov…


Planke

Planke so plošče iz večslojnega masivnega lesa srednjeevropske smreke. Površinsko so obdelane in oplemenitene v staran les, ki je edinstven za izdelavo pohištva in uporaben tudi za drugo uporabo v prostoru.
S pomočjo tradicionalne obdelave in sodobne tehnologije je vsaka plošča unikatna, reprodukcija dekorjev pa je lahko neskončna. Poleg standardnih dekorjev, je dekor mogoče prilagoditi tudi individualni potrebi ali želji. Planke omogočajo opremljanje novih prostorov in ambienta v stilu prijetnih starih koč, ki izžarevajo veliko topline ali izdelavo pohištva, ki ga uporabimo kot dodatek v modernem stilu.

 

Plate

Plate so iz kompozitne plošče (alu-polietilen-alu), ki so vodoodporne in uporabne tako znotraj, kot zunaj. Poleg standardnih dekorjev, je s pomočjo sodobne tehnologije mogoče dekor ali grafiko prilagoditi tudi individualni potrebi ali želji. So zelo primerna izbira za stenske obloge kjer je prisotna vlaga in voda. Zaradi možnosti izdelave velikih kosov se tako na stenski oblogi ognemo fugam, kjer običajno zastaja voda in nastaja plesen. So zelo uporabne v kopalniških in drugih vlažnih prostorih, ker je površina zelo preprosta za čiščenje. Zaradi svoje tanke strukture in nizke teže so primerne za obnovo in prekrivanje starih kopalniških in drugih površin.

 

Stekla

Tiskane prozorne plošče so lahko iz stekla, akrilnega stekla, polikarbonata… poleg standardnih dekorjev, je dekor ali grafiko mogoče tudi prilagoditi individualni potrebi ali želji. Steklene dekor plošče so primerne za stenske obloge, pregradne stene, vrata, fasade ali za dekorativne grafike. Glede na potrebo in namen je treba le izbrati primeren material in sistem izvedbe.