Zunanjagrafika

Iz preizkušenih materialov izdelujemo več vrst vizualnih sporočil: table, transparente, jumbo panoje, grafiko na vozilih, obešanke, izložbena okna, 3D-napise, stojala za mobilni marketing, scene …

Table

Da vas bo stranka lažje našla, ji pokažite pot do vas s primerno oblikovano in izdelano tablo. S primernim oglasom na reklamni tabli lahko stranki tudi pokažete, kaj si želi. Tudi v podjetju, trgovini, na sejmu ali v prostorih, kjer se zadržuje več ljudi, primerne table predstavljajo dobro organizacijo in urejenost ter so v pomoč tako vašim strankam kot tudi vam.

Transparenti

Transparenti so zelo priljubljeno reklamno sredstvo, saj ga lahko hitro prestavite z ene lokacije na drugo. Še posebej so uveljavljeni na prireditvah, kjer se zbere veliko ljudi iz različnih krogov.

Grafika na vozilih

Vaše vozilo z grafiko oziroma napisom, ki predstavlja vašo dejavnost, je odličen in poceni oglas. Kjer koli ste in kjer koli se vozite, je vaš oglas viden. Najema oglasnega prostora vam ni treba plačati.

Obešanke

Tudi obešanke so ena izmed hitrih možnosti namestitve in selitve vašega reklamnega oglasa. Izdelava je hitra in cenovno ugodna, še posebej, če se vaše oglasne akcije hitro spreminjajo.

Izložbena okna

Vaše izložbeno okno je lahko navadna izložba ali pa že na daleč govori, kako zanimiva in kakovostna je vaša ponudba. Kot vse ostalo je tudi tukaj pomemben izgled in s tem prvi vtis o vaši ponudbi.

3D-napisi

Posebno eleganten videz napisa dobimo s posamezno izrezanimi znaki ali črkami, pritrjenimi na zid, tablo ali kak drugi objekt. Reliefne napise izdelamo iz kovine, pleksi stekla ali penjenih materialov različnih debelin. Odvisno od želje naročnika in namena uporabe.

Reklamna stojala in okvirji

Predstavite svoje podjetje s pomočjo lahkih mobilnih konstrukcij in se dvignite iz množice številnih podjetij.
Primerne so za prireditve, kot so sejmi, promocije, tiskovne konference, televizijske oddaje in ostale posebne priložnosti. So enostavne za postavljanje in prenašanje.