Notranjagrafika

Z notranjo grafiko lahko naredimo prostor prijetnejši za bivanje ali pa izrazimo sporočilo obiskovalcu oziroma stranki v poslovnih prostorih. Grafiko lahko apliciramo na pohištvo, stene, tla, stekla…

Razstave in sejmi

Za razstavne in sejemske prostore izdelujemo in apliciramo grafike na raznovrstne površine oziroma elemente opreme. Lahko vam tudi zasnujemo celoten razstavni prostor.

Hotelska grafika

Na posamezne elemente hotelske opreme potiskamo ali nalepimo unikatno grafiko. Za grafično opremo hotelov največkrat tiskamo na elemente pohištva, stekla, akrilno steklo, fototapete, stenske obloge…

Grafična oprema poslovnih prostorov

Poslovne prostore lahko opremimo z grafiko, ki nudi ugodno počutje, unikatnost in lahko hkrati nosi določeno sporočilo. Izdelujemo stenske grafike, fototapete, lepimo ali tiskamo neposredno na pohištvo, stekla, stenske in talne obloge ter druge površine.

Stenska grafika

Steno lahko obogatimo s stensko grafiko, ki je izrezana iz barvne ali tiskane samolepilne folije, namestimo lahko unikatno fototapeto preko celotne stene ali samo dela stene. Uporabljamo materiale različnih površinskih struktur.

Pohištvena grafika

S pomočjo najsodobnejše tehnologije neposredno na pohištvo natisnemo poljubni vzorec, sliko ali barvno površino.

Talna grafika

Iz tiskanih ali izrezanih folij izdelamo talno grafiko, ki je lahko le začasna ali pa jo dodatno zaščitimo z laminacijo ali obstojnimi premazi. Dodatno zaščitena grafika je lahko unikaten in trajen dekorativni tlak, ki daje prostoru poseben čar.

Grafika na steklih

Na steklene površine neposredno tiskamo poljubno grafiko, ki lahko polepša ambient ali pa je tisk informativnega oziroma tehničnega značaja. V ambientu se tiskana stekla največkrat uporabljajo za kuhinjske stenske obloge, tuš kabine, steklena vrata, steklene pregrade in ograje…

Stenske in stropne obloge

Razvili smo več vrst stenskih in stropnih oblog na katere neposredno natisnemo grafiko, ki jo lahko tudi dodatno površinsko obdelamo in zaščitimo. Obloge so iz stekla, lesa, kompozitnih plošč, mineralnih plošč ter modularni sistemi za najvišje zahteve. Funkcionalnost v povezavi z dizajnom določa inovativne trende rešitev stenskih in stropnih oblog. S pomočjo sodobne tehnologije in veliko kreativnosti lahko izdelamo grafiko na najrazličnejših materialih za uporabo stenskih in stropnih oblog.

Galerija motivov

Za lažjo in hiterjšo odločitev smo pripravili galerijo motivov, ki vam bo pomagala pri izboru najprimernejšega vašemu okusu in ambientu. Pri izboru motiva vam bomo pomagali ali po želji pripravili individualno grafiko v skladu z vašim ambientom, oblik dodatkov, ki jih imate v prostoru. Pri večini naših motivov je možno posamezne elemente grafike premikati in prilagajati na dimenzije površin, ki ste jih namenili grafiki.

Grafike in fotografije lahko izberete tudi na spletnih straneh www.shuttestock.com in www.dreamstime.com kjer na podlagi vašega izbora odkupimo fotografijo in iz nje pripravimo motiv za izvedbo.